16.1 C
Dâmboviţa
4 mai, 2024

EXCLUSIV | Noi detalii șocante despre crima înfricoșătoare din Dâmbovița. Ce spun vecinii despre principalul suspect: ”Ne alerga cu cuțitul”

Astăzi, 11 aprilie, poliția a descins în casa principalului suspect în cazul femeii ucise, tranșante și aruncate pe autostradă. Polițiștii au percheziționat peste 11 ore casa unui bărbat turc, în vârstă de 64 de ani.

11 apr. 2024, 22:11

Noi detalii șocante despre crima înfricoșătoare din Dâmbovița. Poliția a descins astăzi în casa principalului suspect în cazul femeii ucise, tranșate și aruncate pe autostradă. Peste 11 ore au percheziționat casa unui bărbat turc, în vârstă de 64 de ani.

Citește și

Noi detalii șocante despre crima înfricoșătoare din Dâmbovița. Un turc cu cetăţenie germană este principalul suspect în cazul femeii de 38 de ani ucise şi tranşate, al cărei cadavru a fost găsit într-un sac lângă Autostrada A1.

Zeci de mascaţi, poliţişti şi criminalişti i-au controlat proprietatea uriaşă, care pare o adevărată fortăreaţă sinistră.

Vecinii spun că omul are un dosar pe rol și că ar fi sechestrat chiar și un minor.

Pe Mirela ar fi văzut-o oamenii, au văzut-o intrând de două ori în locuință și sursele pentru România TV spun că a dezvoltat o obsesie.

Vecinii spun că omul are un dosar pe rol și că ar fi sechestrat chiar și un minor. Pe Mirela ar fi văzut-o oamenii, au văzut-o intrând de două ori în locuință.

De asemenea, tot vecinii spun că bărbatul nu era deloc un om calm. Mai mult decât atât, ar fi sechestrat un copil cu ceva timp în urmă.

Vecinii pun că omul are un dosar pe rol și că ar fi sechestrat chiar și un minor. Pe Mirela ar fi văzut-o oamenii, au văzut-o intrând de două ori în locuință și sursele pentru România TV spun că a dezvoltat o obsesie.

„El ne-a alergat cu cuțitul când eram mici, odată au luat un copil în curte și nu îl lăsa să plece”, a declarat un vecin, în exclusivitate pentru România TV.

Noi detalii șocante despre crima înfricoșătoare din Dâmbovița. Suspectul a refuzat să colaboreze cu polițiștii

Un turc este principalul suspect în cazul morţii Mirelei, femeia de 38 de ani, tranşată, ascunsă în doi saci de plastic şi abandonată pe câmp, într-o comună din Dâmboviţa.

Individul are 64 de ani, s-a născut în Turcia şi are şi cetăţenie germană.

Anchetatorii au găsit pete de sânge în casă, dar și foarte multe haine în mașina cu care se presupune că a mers când a aruncat părți din trupul neînsuflețit al Mirelei.

În tot acest timp, bărbatul pe numele căruia există suspiciunea de crimă nu a vrut să colaboreze.

Vecinii spun că acesta locuia într-un buncăr, o clădire din beton, fără geamuri.

Casa acestuia este și la această oră percheziționată de poliție.

Sursa: https://www.romaniatv.net/exclusiv-suspectul-crimei-infricosatoare-din-dambovita-acuzat-de-vecini-de-agresivitate-si-sechestrare-de-persoane-ne-alerga-cu-cutitul_8243266.html

Ultimă oră

Același autor