16.1 C
Dâmboviţa
4 mai, 2024

Un asistent medical din Dâmbovița a murit subit sub privirile soției și a copilului său! Robert a încetat din viață la doar 30 de ani, la o zi după ce ajunsese la urgențe din cauza durerilor de cap

Moarte suspicioasă în Dâmbovița! Un asistent medical s-a stins din viață la doar 30 de ani. Robert Gabriel Lițescu a murit chiar în fața soției și a copilului său. În momentul de față, familia este în stare de șoc. Mai jos ai toate detaliile.

02 apr. 2024, 15:47

5 poze |

Moarte fulgerătoare în Dâmbovița, acolo unde Robert Gabriel Lițescu, un asistent medical, s-a stins din viață la doar 30 de ani. Tânărul a murit chiar în fața soției și a copilului său.

Citește și

Familia este în stare de șoc pentru că bărbatul fusese cu o zi înainte la Urgențe, iar medicii i-au spus că nu are nicio problemă. Acesta acuza dureri de cap și vărsători.

Duminică, 31 martie, Robert Gabriel Lițescu a murit fulgerător sub privirile neputincioase ale soției și copilului său.

Familia a chemat de urgență salvarea, însă echipajul medical care a sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului.

Sâmbătă, la data de 30 martie, Robert Gabriel Lițescu a mers la secția de Urgențe chiar în spitalul unde lucra. Acesta nu s-a simțit deloc bine, acuzând dureri de cap, vărsături și amețeli.

Medicii i-au făcut mai multe investigații, dar nu au descoperit nicio problemă.

În urma analizelor, cadrele medicale au decis să îl acasă. Reprezentanții spitalului au susținut că nu au depistat vreo afecțiune, nici la ecografii, nici la radiografii sau analize de sânge, potrivit

Chiar și așa, din păcate, starea lui Robert s-a înrăutățit.

Doar 24 de ore a mai supraviețuit după ce s-a întors de la spital.

”Un om de o valoare incontestabilă”

Asistentul medical era căsătorit și avea un copil, iar decesul a avut loc chiar în fața celor doi. Ulterior, medicii legiști au făcut necropsia și au trimis probele la Institutul Național Mina Minovici pentru a afla s-a stins din viață tânărul.

De asemenea, polițiștii au deschis și ei un dosar penal în acest caz.

Tânărul lucra la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Târgoviște, dar era și reprezentant al Organizației de Tineret Sanitas Dâmbovița.

Colegii săi au transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

„Uniunea Județeană Sanitas Dâmbovița își exprimă imensul regret față de plecarea dintre noi a colegului nostru Lițescu Robert Gabriel – reprezentant al Organizației de Tineret Sanitas Dâmbovița. Robert a demonstrat a fi un om de o valoare incontestabilă, dar care s-a stins mult prea devreme din această lume.

Ne rugăm ca Dumnezeu să îl aibă în paza Sa, iar familiei îi dorim tărie sufletească și multă putere. Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este mesajul de condoleanțe, postat de Uniunea Județeană Sanitas Dâmbovița, potrivit

Sursa: https://www.romaniatv.net/un-asistent-medical-din-dambovita-a-murit-subit-sub-privirile-sotiei-si-a-copilului-sau-robert-a-incetat-din-viata-la-doar-30-de-ani-la-o-zi-dupa-ce-ajunsese-la-urgente-din-cauza-durerilor-de-cap_8226382.html

Ultimă oră

Același autor