14.4 C
Dâmboviţa
26 aprilie, 2024

Dâmboviţa: Bărbat în stare gravă, după ce a fost prins într-o presă hidraulica în incinta unei firme din Petreşti

astăzi, 11:11

Un bărbat de 45 de ani a fost grav rănit, el intrând în stop cardio-respirator şi fiind resuscitat, după ce a fost prin într-o presă hidraulică, în incinta unei firme din localitatea dâmboviţeană Petreşti. La faţa locului se aşteaptă un elicopter pentru a-l prelua pe rănit şi a-l duce la spital.

Incidentul a avut loc luni, la un agent economic care prelucrează mase plastice şi care are sediul în comuna Petreşti, judeţul Dâmboviţa.

Un bărbat de 45 de ani a fost prins într-o presă hidraulică, fiind scos de acolo în stop cardio-respirator de către pompieri. El a fost resuscitat de către echipajele de prim ajutor.

La faţa locului au intervine Detaşamentul Găeşti cu o autospecială de descarcerare, Detaşamentul Titu cu autospecială de descarcerare si o ambulanţă SMURD, Garda Vişina cu o autospecială de intervenţie, şi o ambulanţă.

Bărbatul va fi preluat de către un elicopter SMURD pentru a fi transportat la spital.

Sursa: https://www.news.ro/social/dambovita-barbat-in-stare-grava-dupa-ce-a-fost-prins-intr-o-presa-hidraulica-in-incinta-unei-firme-din-petresti-1922401122002023051121132000

Ultimă oră

Același autor