12.2 C
Dâmboviţa
26 aprilie, 2024

Elev de 13 ani violat de trei colegi

7 noiembrie 2008

Un elev de 13 ani, din clasa a VI-a a scolii Generale nr. 12 din Targoviste, a fost batut si violat de trei colegi de scoala, intr-un camin de nefamilisti, situat in apropierea unitatii de invatamant.

Potrivit subinspectorului Ioana Preda, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita, citat de Mediafax, elevul respectiv a fost lovit de cei trei colegi care, sub amenintarea continua, l-au dus la etajul intai al caminului de garsoniere nr. 5, unde a avut loc actul sexual oral la care au participat, potrivit primelor cercetari, doi dintre cei trei baieti, unul de 12 ani, celalalt de 14 ani.

„Cazul a fost anuntat la Politia municipiului Targoviste de o profesoara de la scoala respectiva, care a sesizat starea elevului si careia acesta i-a marturisit cele intamplate. Din primele cercetari se pare ca nu exista martori care sa fi asistat la momentele in care cei trei elevi l-au amenintat si l-au batut pe colegul lor sau care sa-i fi vazut pe cei in cauza inainte sau dupa ce l-au violat pe baiat. Cercetarile continua in acest caz pentru a se stabili mediul familial din care provin suspectii si rezultatele scolare ale acestora, iar acuzatiile care se aduc elevilor sunt cele de viol”, a declarat subinspectorul Ioana Preda, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Suspectii provin din familii dezorganizate, cu probleme, iar victima, care are nevoie de ingrijiri medicale pe o durata de opt-noua zile, este un copil dat in ingrijirea unui asistent maternal.

Anchetatorii vor sesiza conducerea Directiei pentru Protectia Copilului in acest caz, iar cercetarile continua pentru stabilirea imprejurarilor in care au avut loc agresiunile si violul.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a precizat că din dispoziţia ministrului Bogdan Aurescu au fost dispuse în regim de urgenţă măsuri specifice, în cooperare cu…

Procurorul general al SUA, Merrick Garland, a anunțat vineri (14 aprilie) că Statele Unite au acuzat liderii cartelului Sinaloa, cu sediul în Mexic, că…

Sursa: https://romanialibera.ro/special/elev-de-13-ani-violat-de-trei-colegi-138584/

Ultimă oră

Același autor