12.7 C
Dâmboviţa
28 aprilie, 2024

VIDEO | Scene violente la Dâmbovița! O femeie a fost dată jos cu forța din mașină, târâtă pe asfalt și bătută cu picioarele de polițiști

Scene violente și o anchetă de proporții în Dâmbovița, în urma unui nou abuz din partea polițiștilor români. O femeie a fost dată jos din autoturism de oamenii legii, iar pentru că a refuzat să se legitimeze, a fost pusă la pământ și încătușată într-un mod dur.

12 feb. 2024, 16:14

Incidentul violent a avut loc în Dâmbovița, comuna Potlogi. O femeie în vârstă de 35 de ani a fost oprită în trafic de polițiști pentru un control de rutină, însă au aflat că aceasta conducea un autoturism cu numerele de înmatriculare ale altei mașini.

Femeie târâtă pe jos și bătută de polițiști în Dâmbovița

Șoferița a fost imobilizată, târâtă pe jos și lovită cu picioarele de polițiști. Totul a pornit după ce femeia a devenit recalcitrantă în urma explicațiilor cerute de oamenii legii. Doi agenți de poliție și un alt bărbat îmbrăcat în civil au scos-o pe aceasta din autoturism cu forța și au încercat să o imobilizeze pentru a o încătușa. Momentele violente au fost surprinse de martori, iar pe imagini se vede cum unul dintre agenți o lovește cu piciorul în zona spatelui.

„Băi, nu da în ea! Băi! De ce dai în ea? Nu da în ea!”, se aude cum strigă un martor în timp ce polițiștii încearcă să îi pună cătușele femeii.

Filmulețul a fost postat și pe internet, astfel că a fost deschisă o anchetă internă în cadrul IPJ Dâmbovița. Se fac verificări pentru a se afla dacă polițiștii au acționat conform regulilor. De asemenea, și șoferița s-a ales cu dosar penal, deoarece a circulat cu numere de înmatriculare false.

Sursa: https://www.romaniatv.net/video-scene-violente-la-dambovita-o-femeie-a-fost-data-jos-cu-forta-din-masina-tarata-pe-asfalt-si-batuta-cu-picioarele-de-politisti_8123213.html

Ultimă oră

Același autor