9.4 C
Dâmboviţa
27 aprilie, 2024

Accident cumplit în Dâmbovița. Două victime încarcerate sunt resuscitate. A fost solicitat elicopterul SMURD

Publicat: 02/12/2023, 12:51

Un accident grav s-a produs sâmbătă, în jurul prânzului, în județul Dambovita. Trei autoturisme s-au ciocnit violent în localitatea Gheboieni. La fața locului a fost solicitat elicopterul SMURD.

Update: 14:15: Din nefericire, un minor a decedat, iar alți trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 45 de ani au fost răniți.

„Garda de Intervenție Voinesti intervine cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, iar Detașamentul Târgoviște cu o autospecială de descarcerare. La locul evenimentului sunt trei victime, dintre care două în stop cardio-respirator, un copil și un adult.

În cazul adultului încarcerat s-a acționat pentru extragerea acestuia, iar acum se execută manevre de resuscitare celor două persoane inconștiente”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmbovița.

Medicii fac eforturi pentru salvarea victimelor.

La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul și cine se face vinovat.

Accident cumplit și în județul Olt

Planul roșu de intervenție a fost activat și

Patru mașini în care erau 12 persoane au fost implicate în accidentul rutier de pe drumul european 574, în zona localității Priseaca din județul Olt.

”Având în vedere numărul persoanelor implicate (12 persoane în monitorizare), pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului Olt a fost activat Planul Roșu de Intervenție” , au anunțat autoritățile locale.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Auto –

10 Dec, 22:37

Emisiuni –

10 Dec, 22:00

Știri politice –

10 Dec, 21:36

Ultima oră

10 Dec, 20:43

Actualitate –

10 Dec, 20:30

10 Dec, 19:35

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/accident-cumplit-in-dambovita-doua-victime-incarcerate-sunt-resuscitate-a-fost-solicitat-elicopterul-smurd-20105002

Ultimă oră

Același autor