18.3 C
Dâmboviţa
28 aprilie, 2024

Cine este bărbatul înjunghiat mortal într-un hotel din Dâmbovița. Primele imagini cu agresorii din momentul reţinerii

Un bărbat de 41 de ani din Târgoviște a fost înjunghiat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la hotel Belmont din Padina. La petrecerea la care a fost ucis bărbatul cântau mai multe vedete care, ulterior, au fost chemate la audieri.

11 feb. 2024, 14:14

Bărbatul înjunghiat mortal se numeşte Anghel Sorin, avea 41 ani şi era tatăl a doi copii. Era un cunoscut om de afaceri din Târgovişte, unde deţinea o firmă de pază. Pe fondul consumului de alcool, bărbatul s-a luat la ceartă cu mai multe persoane, iar conflictul a degenerat rapid.

La un moment dat, soţia victimei s-a urcat pe o masă şi a început să danseze.

Bărbatul înjunghiat mortal şi-ar fi apărat soţia în momentul în care unul dintre suspecţi i-ar fi arătat semne obscene

Unul dintre cei trei agresori i-ar fi arătat semne obscene, acela fiind momentul declanşării conflictului. Potrivit surselor România TV, cei trei agresori, care sunt fraţi, ar avea legături cu clanul Duduianu.

Alex Velea s-ar afla printre primele persoane audiate ca martori întrucât s-ar fi aflat în apropierea locului unde a avut loc agresiunea, scrie Antena 3.

Agresorii fac parte din clanul Fabian. Marin Fabian, soţul vrăjitoarei Sidonia

Agresorii i-au aplicat victimei în jur de 20 de lovituri cu maceta.

, aceștia au fugit cu mașina, fiind prinși la vechea cabană „Cuibul cu dor”. Aceştia au vârste cuprinse între 19 și 32 de ani. Făptașii au fugit cu o mașină care, în cele din urmă, a fost blocată în trafic. În mașină se afla celebra vrăjitoare Sidonia, alături de Marin George Armando (24 de ani), Marin Laurențiu (31 de ani) și Marin Louis-Justin (18 ani), scrie

Toți fac parte din clanul Fabian acuzat, de-a lungul timpului, de prostituție, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune. Marin Fabian, liderul grupării, este nimeni altul decât soțul vrăjitoarei Sidonia.

Unul dintre suspecţii de crimă a declarat, la intrarea la audieri, că bărbatul de 41 de ani a fost cel care i-a atacat, iar ei nu ar fi făcut decât să se apere.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan.

Sursa: https://www.romaniatv.net/cine-este-barbatul-injunghiat-mortal-intr-un-hotel-din-dambovita-primele-imagini-cu-criminalul-din-momentul-retinerii_8121209.html

Ultimă oră

Același autor