23.5 C
Dâmboviţa
28 aprilie, 2024

Crimă între turiști la un hotel din Dâmbovița. Bărbat de 41 de ani înjunghiat la o petrecere la care cântau artiști consacrați. VIDEO

Un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat mortal de trei tineri după o petrecere la care au cântat artiști cunoscuți, printre care Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.

11 feb. 2024, 11:35

Atacul s-a produs la un hotel din zona montană Padina, în urma unui conflict pornit de la soția victimei. Pe fondul consumului de alcool, bărbatul s-a luat la ceartă cu mai multe persoane, iar conflictul a degenerat rapid. La un moment dat, cei trei agresori au scos un cuțit și l-au înjunghiat în spate, de 10 ori, pe bărbatul de 41 de ani.

După atac, cei trei criminali au fugit cu o mașină, însă au fost prinși. Este vorba despre trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 35 de ani. Mai multe vedete au fost deja audiate de polițiști.

Citeste si

Trupul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

„ Ancheta este în curs de desfășurare. Aseară a fost făcut un apel la 112 că în zona montană un bărbat ar fi fost înjunghiat. La fața locului s-au deplasat polițiștii, a fost identificata victima, un bărbat de 41 de ani. Persoanele bănuite, cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 19-32 de ani, se află acum în custodia poliției. Urmează să se stabilească participarea lor la conflict și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Se pare ca evenimentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan. Cercetările au fost preluate de un procurorii de pe lângă Parchetul Dâmbovița „, a declarat Ana Maria Liță, purtător de cuvânt IPJ Dâmbovița, pentru România TV.

Sursa: https://www.romaniatv.net/crima-intre-turisti-la-un-hotel-din-dambovita-barbat-de-41-de-ani-injunghiat-la-o-petrecere-la-care-cantau-artisti-consacrati_8121137.html

Ultimă oră

Același autor