16.1 C
Dâmboviţa
26 aprilie, 2024

Accident în Dâmboviţa. O adolescentă care lua lecţii de şofat, la un pas să provoace o tragedie

Accident în Dâmboviţa. În data de 7 ianuarie, o adolescentă de 17 ani, care lua lecţii de şofat, a fost la un pas să provoace o tragedie. Eleva nu a acordat prioritate la intrarea pe drumul principal şi a fost lovită de o maşină care circula regulamentar.

08 ian. 2022, 11:07

6 poze |

Accident în Dâmboviţa. Tânăra a ricoşat apoi pe marginea drumului, unde a lovit trei pietoni. Printre ei şi o tânără însărcinată de 18 ani.

Oamenii au sunt imediat la 112, când au văzut amploarea accidentului. Şapte oameni erau răniţi. Patru în cele două autoturisme, şi trei pietoni, care s-au nimerit în calea uneia dintre maşini.

Accident în Dâmboviţa

„ Au ieşit de pe drumul cu prioritate, cel cu Loganul. A fost un copil. A condus, a fost cu doamna instructor. Şi a ieşit pe drum cu prioritate fără să frâneze, fără nimic, direct în şosea. Şi l-a luat în plin „, spune unul dintre martori, potrivit

În autoturismul care a lovit maşina de şcoală se afla un cuplu, soţ şi soţie. În urma impactului, vehiculul a ajuns pe marginea drumului, unde a lovit cei trei pietoni, un adolescent de 17 ani, un tânăr de 24 şi o tânără de 18 ani, însărcinată. Maşina s-a oprit într-un gard.

Toate cele şapte victime au fost transportate la spital.

Maşină lovită de tren după un accident rutier

O maşină a fost lovită de tren, după ce anterior fusese implicată într-un accident rutier. Incidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, în judeţul Bacău.

Trenul circula pe ruta Miercurea Ciuc-Mărăşeşti în momentul în care a lovit o maşină rămasă pe calea ferată în urma unui accident rutier.

Accidentul s-a produs în cartierul Plopu din oraşul Dărmăneşti. Din fericire, persoanele din autoturism au reuşit să iasă din acesta înainte ca trenul să lovească maşina.

În tren se aflau zece călători, care nu au suferit răni în urma imactului. (Citeşte

mai multe detalii)

Sursa: https://www.romaniatv.net/accident-in-dambovita-o-adolescenta-care-lua-lectii-de-sofat-la-un-pas-sa-provoace-o-tragedie_6129253.html

Ultimă oră

Același autor